Menu

We Pharmacy

Connect with us

www.roditeljski.info Review:

 

Roditeljski.info - Djeci je rečeno da nikome ne govore kako u vrtiću dobivaju lijekove. Prema pisanju lokalnih novina, neka su se djeca žalila na vrtoglavicu, svrbež, glavobolju i bolove u zglobovima. Još se istražuje jesu li to bile nuspojave spomenutog lijeka.

 • http://www.roditeljski.info/magazin/category/vijesti/ VIJESTI : Roditeljski.info - 52 posto ispitanih je objasnilo da su se u nekoj životnoj situaciji osjećali sputanima zbog činjenice da su roditelji. 44 posto majki i 20 posto očeva je dalo do znanja da ih dijete sputava u karijeri.
 • http://www.roditeljski.info/magazin/category/odgoj/ ODGOJ : Roditeljski.info - Obitelji su kroz 60-te prošle velike promjene u kojima je dijete postalo os oko koje se sve vrti. Odgojeni su kao individue koje propituju autoritet. Njihov odnos je često određen time zbog čega se osjećaju dobro ili loše.
 • http://www.roditeljski.info/magazin/category/zdravlje/ ZDRAVLJE : Roditeljski.info - Dostupna cjepiva protiv HPV-a djelotvorna u sprječavanju trajne infekcije genotipovima 16 i 18 HPV-a koji su odgovorni za nastanak 70 posto raka vrata maternice. Četverovalentno cjepivo štiti i od genotipova 6 i 11 koji su odgovorni za preko 90 posto anogenitalnih bradavica, navode u Zavodu za javno zdravstvo.
 • http://www.roditeljski.info/magazin/category/zabava/ ZABAVA : Roditeljski.info - Iako gotovo sve mase za modeliranje za djecu više ne sadrže opasne kemikalije za održavanje mekoće i elastičnosti, dobar dio roditelja ne rado daje djeci “plasteline” iz trgovine. Zbog toga se odlučuju na pripremu „domaćeg plastelina“ od brašna i soli s dodatkom kulinarskih boja koje sigurno neće naštetiti djetetu.
 • http://www.roditeljski.info/magazin/category/psiholog/ PSIHOLOG : Roditeljski.info - Prešla sam i preko eksperimentiranja s cigaretama, alkoholom, momcima i poljupcima. Usprkos svemu, ona i dalje laže. Gubim povjerenje u nju.
 • http://www.roditeljski.info/magazin/category/izlog/ IZLOG : Roditeljski.info - Ova je knjiga posvećena svima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se sa životom koji ih ne zadovoljava. Posvećena je svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi!
 • http://www.roditeljski.info/magazin/2014/03/i-u-hrvatskoj-su-zabiljezene-fantomske-trudnoce/ I u Hrvatskoj su zabilježene fantomske trudnoće : Roditeljski.info - Bolesnica u dobi od 24 godine, udana, bez djece, primljena je u hitnu ginekološku ambulantu zbog metroragije, navodno nakon obavljenog poroda toga dana. Ginekološkim se pregledom nije utvrdilo postojanje eventualne trudnoće ili stanja nakon poroda, pa je konzilijarno pozvan psihijatar.
 • http://www.roditeljski.info/magazin/2014/03/ustavni-sud-o-cijepljenju-zdravlje-djece-je-vaznije-od-zelja-roditelja/ Ustavni sud o cijepljenju: Zdravlje djece je važnije od želja roditelja : Roditeljski.info - Pravo djeteta na zdravlje u ovom je slučaju ‘više’ od prava roditelja na izbor, stoji u rješenju Ustavnog suda. Kao osnovu za ocjenu ustavnosti naveli su primjere značajnih negativnih utjecaja cjepiva na zdravlje, kao i diskriminaciju necijepljene djece koja se ne mogu upisati u vrtić ili školu.
 • http://www.roditeljski.info/magazin/2014/03/djeca-s-down-sindromom-neistrazeni-potencijali/ Djeca s Down sindromom – neistraženi potencijali : Roditeljski.info - U Hrvatskoj živi više od 1500 osoba s Downovim sindromom. 60 % ih je mlađe od 19 godina. Djeca s Downom sve su češća u redovnim osnovnim školama, što je dokaz da je društvo u zadnjih nekoliko godina ipak napredovalo.
 • http://www.roditeljski.info/magazin/2014/03/pocela-isplata-pomoci-za-opremu-novorodencadi-2/ Počela isplata pomoći za opremu novorođenčadi : Roditeljski.info - Rok za podnošenje zahtjeva za nove korisnike prava na pomoć za opremu novorođenog djeteta je šest mjeseci od dana rođenja djeteta.
 • http://www.roditeljski.info/magazin/2013/02/spolni-razvoj-djeteta-i-masturbacija/ Spolni razvoj djeteta i masturbacija : Roditeljski.info - Masturbacija nije pokazatelj da će dijete postati promiskuitetno ili seksualno devijantno. Nije štetna niti je pokazatelj abnormalnosti, kako to često roditelji smatraju.
 • http://www.roditeljski.info/magazin/2013/02/kako-se-djeca-spolno-razvijaju/ Spolni razvoj djeteta (1-16 godina) : Roditeljski.info - Jednako kao što dijete fizički napreduje, uči sve više riječi, iskazuje sve više osjećaja, pokazuje zanimanje za različite stvari, usporedno s tim spolno se razvija. Spolnost je normalan i zdrav dio ljudskog života, koji počinje rođenjem i nastavlja se tijekom života.
 • http://www.roditeljski.info/magazin/2013/02/hoce-li-danasnje-bebe-dozivjet-stotu/ Hoće li današnje bebe doživjeti stotu? : Roditeljski.info - Prosjek se svake godine povećava za tri mjeseca, odnosno šest sati po danu. Znači li to da bi se trebali strpiti i što više odgađati vrijeme rođenja djeteta, ako želimo da naši potomci duže žive?

  Country: 195.29.89.25, Europe, HR

  City: 16 City of Zagreb, Croatia

 • H. Collins - I am so happy we purchased this for our son a year ago

  I am so happy we purchased this for our son a year ago. We've used it countless times since then. It folds up into a small bag, but we usually keep it out and attached because it's quicker that way (ain't nobody got time for assembling a chair with a baby in a restaurant). The arms have clamps below that twist to tighten to the table. We've only had maybe 3-4 times in a year where we couldn't use it because the restaurant table was too thick or had a ridge underneath the table. This chair has saved us countless times when all the highchairs in restaurants were used, or filthy. We have used it when staying in hotel rooms, so we don't have to travel with a highchair or booster. It's such a time saver.

 • Pamela Harrison - Deceiving

  Only temporary protection, had to purchase another program with it. But I refuse to purchase the other security !

 • Bill - I love this thing!

  I fell for the advertising and bought the cooktops (2). They work well with my Allclad cookware. That was over a year ago. I literally use these every day, now. I haven't used my kitchen stove in a year! (well, I still use the oven.) The ONLY downside to these is the size of the hearing coil inside. It's about 6" in diameter (at least the PIC and the PIC 2 are 6") so larger pots don't heat as evenly and it takes a long time to boil a large pot of water. I don't know if the coils in the latest versions are larger. But they work flawlessly. And when it comes to deep frying they're great. The really do keep the oil temp steady.